Carqueiranne

Carqueiranne, een charmante badplaats

Het charmante dorpje Carqueiranne is al lang een vakantieoord voor iedereen die geniet van de voordelen van de kust, zonder het ongemak. Aan de Côte d'Azur, tussen Le Pradet en Hyères-les-Palmiers en dicht bij de camping, ligt de leuke badplaats Carqueiranne. Badend door de Middellandse Zee, en weg van de dagelijkse beslommeringen, kun je ontspannen door een uitje naar Carqueiranne te organiseren.

Carqueiranne: Zeezijde

Met zijn 6 stranden vormt Carqueiranne een prachtige baai met het schiereiland Giens om u de keuze te geven ... Zwemmen, romantische zonsondergang, nietsdoen, kortom echte vakanties. Als u de voorkeur geeft aan sporten zoals wandelen of rustig wandelen, worden verschillende routes aanbevolen.
In de jachthaven van Les Salettes verwelkomen een groot aantal restaurants en bars u in Carqueiranne. Veel bevinden zich direct aan de kust, dus u kunt gemakkelijk een snack nemen tussen 2 siestas op het strand. Als u vroeg bent, waarom niet gaan voor verse vis op de visafslag rechtstreeks uit de Middellandse Zee.
Mensen komen meestal naar Carqueiranne om te zwemmen en te ontspannen, maar je kunt sjokken in prachtige en unieke beschermde plaatsen, fietsen, zeilen, duiken, op een boot gaan om te vissen op groot wild, kortom, om je te amuseren!

Wij adviseren u om uw voertuig of fietsen te nemen, omdat het dorp Carqueiranne vrij groot is en veel dingen te ontdekken zijn. Verschillende bussen brengen u echter naar Carqueiranne vanaf de stop van 4 seizoenen op 15 minuten lopen van onze camping.

Carqueiranne, een rijk land

Als je er zin in hebt, maak dan een wandeling langs de vier forten op zoek naar de militaire geschiedenis van de regio. In het fort van de Bayard gerangschikt in een sterke plaats van het theater, kunt u het hele seizoen door in een uitzonderlijk kader aan vele delen helpen.

Land van bloemen en wijnstokken, waarom niet wandelen op de paden van Carqueiranne omzoomd met velden met tulpen en wijnstokken. Wij nodigen u uit om langs te komen bij een lokale boer om uw tafel te garneren met een goede fles Domaine de Clos Cibonne of Navicelle gelegen tussen Carqueiranne en Le Pradet en op 2 stappen van onze camping. Bovendien bieden verschillende kleine producenten van groenten en fruit, zoals Maraicher Beau Vèze, hun productie vol zon aan.

Carqueiranne, een levendig dorp

Met zijn vuurwerk op de haven voor 14 juli en 15 augustus, de race Porquerollaise (Haïtiaanse boot), festival in situ in Fort Bayarde, de dagen van de zee met sardinade en Aioli, en zijn vele shows, Carqueiranne is een dorp waar we willen ontmoeten en plezier hebben. Het is een must voor uw vakantie op onze camping.

 
schema
camping

De camping is geopend van 28/03 tot 11/10.
De telefonische permanentie van de camping is van mondag tot freidag geopend van 10u tot 12.30u en van 15u tot 18.30u.

Contactgegevens
CAMPING L'ARTAUDOIS ***
Camping du Var entre Toulon et Hyères, situé à 1 km de la mer Méditerranée
529 chemin de l'Artaude - 83220 Le Pradet
Var - Provence Alpes Côte d'Azur - France

E-mail

G.P.S : N. 43'05'57 E. 06'01'51

Contactgegevens
CAMPING L'ARTAUDOIS ***
Camping du Var entre Toulon et Hyères, situé à 1 km de la mer Méditerranée
529 chemin de l'Artaude - 83220 Le Pradet
Var - Provence Alpes Côte d'Azur - France

E-mail

G.P.S : N. 43'05'57 E. 06'01'51