BoekUw rekening
Le Verdon

Le Verdon

In het hart van het Regionaal Natuurpark van de Verdon, is die grote kloof een groot litteken met buitengewone diepte (maximaal 700 meter). De ontmoeting van de alpen en de mediterrane regio heeft geleid tot een extreem rijk aantal verschillende soorten fauna en flora die bezoekers een prachtig uitzicht bieden.
De grote kloof wordt vooral bezocht met kano's of waterfietsen of wandelen. Je kunt het ook via de weg bereiken door op een kleine kroonlijst te rijden met prachtige uitzichten.


Op minder dan 2 uur rijden van de camping, een prachtige bestemming in het noorden van de Var voor natuurliefhebbers, biedt het regionale natuurpark van Verdon adembenemende overzichten: Gorges du Verdon, het meer van Sainte-Croix en de kleine dorpjes zullen u verbazen!

Canoë dans les gorges Castel Gorges du Verdon
VerhuurLocation de mobil-homes dans le VarCampingEmplacements de camping dans le VarZwembadPiscine au soleil dans le VarAnimatiesAnimations au Pradet dans le VarKinderclubClub enfants en vacances dans le VarDienstenServices au camping de l'Artaudois dans le Var
Avis clients - Nous suivre sur les réseaux sociaux
Avis clients GuestApp du camping

⚠ Cet affichage utilise des cookies pour vous proposer :
vidéos, boutons de partage, avis, widgets (ex : météo, système de réservation, etc...), remontées de contenus de plateformes sociales, statistiques de fréquentation, etc...
Pour voir toutes ces informations supplémentaires, il est conseillé de modifier votre consentement en les acceptant dans la gestion des cookies.

/* Google Tag Manager */ /* Google Tag Manager (noscript) */ /* Sharethis code */