BoekUw rekening
4 sterren service camping in Hyères

4 sterren service camping in Hyères

Het hele campingteam tot uw dienst

Op Camping l'Artaudois, onze 4 sterren camping in de Var, verwelkomen wij u met de glimlach in het Frans, Engels en Spaans en doen wij ons best om uw vragen en behoeften tijdens uw verblijf te beantwoorden. Er zijn vele diensten beschikbaar om uw vakantie nog aangenamer te maken.

De receptie is elke dag geopend. U vindt er het activiteitenprogramma van Le Pradet en omgeving, kaarten en brochures, uw post, jetons voor de camper stortplaats...

Ben je je adapter vergeten? We hebben een paar Europese stekkers, we kunnen je helpen. U kunt ook een strijkijzer, tafeltennisrackets of een aankleedkussen lenen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om lakens en/of handdoeken te huren, die u kunt bestellen bij uw reservering of vragen bij de receptie als u het vergeten bent.

In de snackbar vindt u alles wat u nodig hebt om te eten.

Een brood- en banketbesteldienst is ook beschikbaar tijdens de openingsperiode.

OntvangstSnack-barEssentiële diensten
VerhuurLocation de mobil-homes dans le VarCampingEmplacements de camping dans le VarZwembadPiscine au soleil dans le VarAnimatiesAnimations au Pradet dans le VarKinderclubClub enfants en vacances dans le VarDienstenServices au camping de l'Artaudois dans le Var
Avis clients GuestApp du camping