Stranden

La Garonne strand (1 km afstand van de camping) :

Ongeveer 150 meter lang, dit strand is een van de meest toegankelijke stranden. Samengesteld van gouden keien en zacht zand. Breng uw duikbril en snorkel op de fauna en flora van onze zee kust te ontdekken. Omgeving bewaard gebleven. De rechterkant is zand en links is een mengsel van zand en kiezels. Er zijn een paar restaurants in de buurt. Kajakken op zee, windsurfen, sportieve catamaran, snorkelen water rijden zijn beschikbaar.

Les Oursinières strand (3 km afstand van de camping) :

Samengesteld uit zand en grind volgende gebieden, ongeveer 100 meter lang, is dit strand ligt naast het kleine Provençaalse pier Oursinières en biedt een prachtig uitzicht op het schiereiland van Saint-Mandrier. Het blijft aangenaam met kinderen met parkeergelegenheid in de buurt. Niet ver weg, een duikcentrum biedt reizen op verschillende plekken beschikbaar voor verschillende niveaus.

Les Bonnettes strand (2,5 km van de camping) :

Strand geschikt voor families. Bijzondere natuurlijke en beschermde omgeving, het is een zandstrand. Ongeveer 150 meter lang, het is gelegen in een baai beschermd tegen wind (vooral de linkerkant van het strand) met dichte vegetatie die het mogelijk maakt, op vele plaatsen, om een paar te vinden schaduw.

Le Monaco strand (3km van de camping) :

Voor ons is het mooiste strand Pradet gelegen ten westen van de badplaats. Dit is een van de wildste stranden van Le Pradet. Ongeveer 400 meter zand plus een paar kleine baaien, is dit strand begeleid in de zomer. De setting is prachtig met veel pijnbomen langs het strand. Als je vrede wilt, het is de ideale strand! Maar let op, voor toegang tot het strand je moet lopen via een pad op en neer veel trappen.

De linker (eind over kleine kreken) zijn gereserveerd voor naturisten.

 
schema
camping

De camping is geopend van 30/03 tot 13/10.
De telefonische permanentie van de camping is elke dag geopend van 9u tot 12u en van 14u tot 19u.

Contactgegevens
CAMPING L'ARTAUDOIS ***
Camping du Var entre Toulon et Hyères, situé à 1 km de la mer Méditerranée
529 chemin de l'Artaude - 83220 Le Pradet
Var - Provence Alpes Côte d'Azur - France

E-mail

G.P.S : N. 43'05'57 E. 06'01'51

Contactgegevens
CAMPING L'ARTAUDOIS ***
Camping du Var entre Toulon et Hyères, situé à 1 km de la mer Méditerranée
529 chemin de l'Artaude - 83220 Le Pradet
Var - Provence Alpes Côte d'Azur - France

E-mail

G.P.S : N. 43'05'57 E. 06'01'51