BoekUw rekening
Ligging en Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk

Ligging en Provence Alpes Côte d'Azur, Frankrijk


Hier zijn enkele informatie over onze locatie en de manieren om ons te vinden. Wij zijn gevestigd in de Var, tussen Hyères en Toulon, in een woonwijk, iets buiten het dorp. We staan op gelijke afstand van zee en het centrum, op een heuvel.
De dichtstbijzijnde bushalte is "4 saisons", deze ligt op 1 km afstand van de camping (ongeveer 15 minuten lopen).

Plan uw route naar de camping l'Artaudois in de Var.

Met het vliegtuig : De luchthaven van Hyères-Toulon ligt op 15 kilometer van onze camping. Telefoonnummer : +33 (0)4 94 00 83 83.

Met de trein : Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Toulon, dat wordt aangedaan door de regionale treinen en door de TGV.

Met de bus : Van Toulon treinstation naar Le Pradet, kunt u het nummer 39 en 23 "Réseau Mistral" buslijnen nemen, en afgaan bij de bushalte "4 saisons" (Pradet : 1km van de camping). Van La Garde treinstation naar Le Pradet, de "Réseau Mistral" buslijnen 91 neemt u vanaf het treinstation naar de bushalte "Flamenc" (Pradet stadscentrum : 1,2 km)

Met de auto : Bereken hier uw route :

VerhuurLocation de mobil-homes dans le VarCampingEmplacements de camping dans le VarZwembadPiscine au soleil dans le VarAnimatiesAnimations au Pradet dans le VarKinderclubClub enfants en vacances dans le VarDienstenServices au camping de l'Artaudois dans le Var
Avis clients - Nous suivre sur les réseaux sociaux
Avis clients GuestApp du camping

⚠ Cet affichage utilise des cookies pour vous proposer :
vidéos, boutons de partage, avis, widgets (ex : météo, système de réservation, etc...), remontées de contenus de plateformes sociales, statistiques de fréquentation, etc...
Pour voir toutes ces informations supplémentaires, il est conseillé de modifier votre consentement en les acceptant dans la gestion des cookies.

/* Google Tag Manager */ /* Google Tag Manager (noscript) */ /* Sharethis code */