Le Pradet

Le Pradet: een dorp waar het is zoet om te kamperen!

De camping is ideaal gelegen tussen het strand van de Garonne en het dorp Le Pradet. Het ligt dicht bij alle voorzieningen.

Om te winkelen in de buurt van de camping:

Ongeveer 1 km afstand van de camping vindt u diverse supermarkten, zoals Hyper Casino Le Pradet, Lidl of Dia vinden op het gebied van het Esquirol tussen Carqueiranne en Le Pradet (ongeveer 2 km) of een Intermarché op de weg naar La Garde. In het centrum van de stad vindt u kleine supermarkten, groenteboeren, patisserieën bakkers, slagers, krantenwinkels vinden ... Le Pradet heeft geen middelen beschikken!

In de zomer, stipt, Le Pradet organiseert een avondmarkt op de hoofdweg.

Markten (1.2km):

Elke vrijdag op het centrale plein van Le Pradet, vindt u een grote markt met groenten en fruit, vleeswaren, en vele andere dingen te ontdekken en te genieten. Nog beter, de boerenmarkt 'biedt verse lokale producten op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Le Pradet Oil Mill (1.5km):

De familie Martini heet u welkom in haar olijfgaard om haar prachtige terrein te presenteren. U zult de vruchten van hun werk en de passie van de olijf die hen drijft ontdekken. Ga naar buiten om hen te ontmoeten, een wandeling maken in hun park en testen van de vele producten die zijn afgeleid van de olijfboom.

The Wine Fields (ongeveer 1,5 km):

Roze, wit, of rode wijn is te zien in Le Pradet! Verschillende gebieden zijn een korte loopafstand van de camping Domaine de l'Artaude, Clos Cibonne of Navicelle, ontdek de bekroonde wijnen uit hun kelders.

Slakken van Dominette (3.2km):

Ontwaken uw smaakpapillen met kleine en grote Gris slak landbouw La Dominette. Een lust voor het oog en de smaakpapillen! Nights slak worden aangeboden tijdens de zomer.
Om u te vermaken

Cape Garonne Museum in Le Pradet

Ontdek een van de vijf mooiste mineralogische sites in de wereld slechts een paar mijl afstand van de camping. Het leven van de mijnwerkers, verschillende rotsen, zal het bezoek kan u helpen onze regio te ontdekken door de geschiedenis van dit kopermijn. Een fascinerend avontuur voor jong en oud.

Sport activiteiten :

Veel fysieke activiteiten zijn verkrijgbaar bij Le Pradet zoals kajakken, tennis, paardrijden, golfen en nog veel meer ...

Coastal Path:

Gelegen tussen het strand van de Garonne en het strand Oursinières, in de buurt van de camping, deze kleine wandeling te maken met het hele gezin, onder de pijnbomen is mooi in elk seizoen.

Het kustpad voor wielertoerisme:

Door het dorp Pradet, dit Greenway ligt op 5 minuten afstand van de camping, het neemt je mee naar Toulon of Hyères door middel van Carqueiranne. Voor liefhebbers wacht meer dan 120km verbinding voor u tussen Six-Fours en Frejus.

Le Pradet komt tot leven!

Le Pradet organiseert avond amusement dit jaar:

De baletti dinsdagavond ambiance danszaal op het dorpsplein.

Het Park avonden: in het Cravero park (naast het gemeentehuis), een concert voorstelling per week tijdens de zomer.
Vele andere vormen van entertainment zijn gepland.

 
schema
camping

De camping is geopend van 30/03 tot 13/10.
De telefonische permanentie van de camping is elke dag geopend van 9u tot 12u en van 14u tot 19u.

Contactgegevens
CAMPING L'ARTAUDOIS ***
Camping du Var entre Toulon et Hyères, situé à 1 km de la mer Méditerranée
529 chemin de l'Artaude - 83220 Le Pradet
Var - Provence Alpes Côte d'Azur - France

E-mail

G.P.S : N. 43'05'57 E. 06'01'51

Contactgegevens
CAMPING L'ARTAUDOIS ***
Camping du Var entre Toulon et Hyères, situé à 1 km de la mer Méditerranée
529 chemin de l'Artaude - 83220 Le Pradet
Var - Provence Alpes Côte d'Azur - France

E-mail

G.P.S : N. 43'05'57 E. 06'01'51